Stockholm Exergi och ChargeNode inleder ett samarbete kring elbilsladdning och gör det därmed enkelt för Stockholm Exergis kunder att kunna ladda elbilar vid sina fastigheter. Tjänsten för elbilsladdning blir en av flera tjänster i Stockholm Exergis erbjudandeportfölj och ytterligare en lösning för optimering av energianvändning och förbättrad energieffektivitet.

En viktig del i energieffektiviseringen

– Vi är mycket glada över vårt samarbete med ChargeNode. Tack vare deras innovativa laddlösning kan vi på ett effektivt och hållbart sätt erbjuda våra kunder ett skalbart sätt att elektrifiera sina parkeringsplatser och samtidigt optimera elanvändningen. Lösningen är en betydelsefull del av att vi vill vara våra kunders energipartner. Samtidigt vill vi bidra till Stockholmsregionens ökade elektrifiering och därmed minskade klimatpåverkan, säger Carl Lidholm, Försäljningsdirektör på Stockholm Exergi.

Tjänsten för elbilsladdning är integrerad med den digitala plattformen Intelligy som ger access till Stockholm Exergis samtliga digitala tjänster. Intelligy möjliggör, bland annat, bättre styrning och optimering av energianvändningen.

– Vi är stolta över att Stockholm Exergi ser potentialen i våra produkter och vår långsiktiga lösning för storskalig elbilsladdning, säger Kristian Sandahl, vd på ChargeNode.

Stockholm Exergi kommer att erbjuda ChargeNodes hårdvara till sina kunder och tar ett totalansvar för projektering och installation. I samband med installationen tecknar kunden ett ladd- och betaltjänstavtal med ChargeNode.

Läs pressreleasen från ChargeNode

Långsiktiga helhetslösningar skapar trygghet

Stockholm Exergi har en ambition att vara kundens energipartner genom att erbjuda helheltslösningar i syfte att effektivisera energiförbrukningen och skapa trygghet genom långsiktiga och stabila energilösningar.

Läs mer om elbilsladdning för bostadsrättsförening

Senast uppdaterad

  • Sara Wretborn
  • 2024-08-20